Fornyelse av Sentral Godkjenning i 3 år
 

På den nyeste sentrale godkjenningen for firmaet har vi godkjenning for ansvarlig søker i alle typer tiltak innen tiltaksklasse 1, prosjekterende for konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 2, uavhengige kontroller for lufttetthet i nye boliger for tiltaksklasse 1, konstruksjonssikkerhet og brannsikkerhet for tiltaksklasse 2. For mer informasjon innen godkjenningen kan man se på nettsiden vår under Sentral Godkjenning og nettsiden til Direktoratet for byggkvalitet. Godkjenningen er til 31 august 2025.


Nye lokaler for Ing Jan Erik Gauksrud AS i Storgata 12

Storgata 12 Nye lokaler for firmaet

Firmaet har flyttet inn i lokaler tvers over gaten ca 40 meter unna der vi jobbet før. Lokalene er noen år yngre og i slutten av fjoråret kjøpte sjefen hele 1.etasjen. Før innflytting ble noen overflater på gulvet byttet, gulv ble bonet og det ble malt på veggene. Internettforbindelser og el-skap ble montert slik at sikkerheten ble på topp.  I mars 2022 har logoer i vinduene blitt påklistret og treningsapparater ble plassert i et fellesrom i bygningen slik at både ansatte i firmaet og beboere i bygningen kunne bruke disse.

Nye ansatte våren 2020

I løpet av Coronavåren 2020 har firmaet ansatt 2 nye medarbeidere. Gro har lang erfaring som Senioringeniør og jobber med beregninger på nye byggeprosjekter og rehabiliteringsprosjekter. Hun kan konstruksjonsteknikk, bygningsfysikk og søknadsprosesser.
Teresa er arkitekt. I disse tider har alle unntatt sjefen hatt hjemmekontor, men alle er å treffe på mail.


Ny Sentral Godkjenning gyldig fram til 16 oktober 2022

Firmaet har fått fornyelse for diverse kontroller og prosjektering fram til høsten 2022. Se fanen på Sentral Godkjenning for å lese mer. Plan- og bygningsloven har detaljer for de som er interessert.Fyri Resort hotell på Hemsedal mai 2019

20190508 Hemsedal Inngangsparti

På bildet over vises inngangspartiet til det nye hotellet i Hemsedal. I samarbeid med Næsset Mek. Verksted AS har Ing. Jan Erik Gauksrud AS tegnet og laget stålet til dette fantastiske fjellhotellet på Hemsedal.  Ståldetaljene vises godt med sin røde farge. 
Med tillatelse fra Rolf Lyder Brækkan i Næsset Mek. AS kan vi vise noen av bildene på prosjektet. Hotellet bygges med 5 fløyer ut fra en kjerne der inngangspartiet er.


20190403 Hemsedal Tak til fløy CBildet over vises taket til fløy C.
På bildet under vises Fasader med inngangspartiet i midten, en del veggelementer  og takkonstruksjon er montert på høyre side. Legg merke til de mektige fjellene med snøflekker i bakgrunnen i mai måned.

Fasader med noen veggelementer
Legger ved en link til en av samarbeidspartnerene våre i Næsset Mek. Verksted AS:
www.naessetmek.no

Næsset logo

 


Reinsvoll Idrettshall januar 2019


Reinsvoll Idrettshall 18 januar 2019

Denne idrettshallen som settes opp på Reinsvoll like ved Gjøvik har Ing. Jan Erik Gauksrud AS laget verkstedtegninger til i november 2018. Bildet er tatt av Anders Brennengen den 18 januar 2019.Stilling som Byggingeniør 


Har du Byggingeniørutdannelse og litt erfaring så ta gjerne kontakt.

 

Bomekan AS sin utvidelse på verksted Noen bilder fra Hof som viser en verkstedutvidelse som Ing. Jan Erik Gauksrud AS har tegnet stålet for. Bomekan AS er en samarbeidspartner av Ing. Jan Erik Gauksrud AS.

Bomekan Verksted Utvidelse 26 november 2017
Bilde 1: Viser det opprinnelige verkstedlageret ved siden av utvidelsen som er i gang.
Ing Jan Erik Gauksruds konstruktører har tegnet utvidelsen til Bomekan sitt verksted i Hof. Bilde 1 og 2 er fra 26 november 2017.

   Bomekan Verksted Utvidelse. Viser fagverk, søyler
Bilde 2: Fagverk, søyler med søyleforlengere og konsoller til kranbane.

Bomekan Verksted Utvidelse viser forsiden av byggeBomekan Verksted Utvidelse 11desember 2017
Bilde 3: Lokalene slik de står den 11 desember 2017. Bilde 4:  Innvendig.

Bildene over har godkjenning fra Geir Måge Olsen  for publisering på nettsiden. Samarbeidspartners nettsidelink: bomekan.no/

bomekan_logo samarbeidspartner


Velkommen til Ing. Jan Erik Gauksrud AS


      Ing. Jan Erik Gauksrud AS vindus logo
Nå har det blitt skiftet ut til nye logomerker på lokalene.

Befaring på Gladtved


Konstruktørene ved Ing. Jan Erik Gauksrud AS var på befaring på Gladtved i Hønefoss den 22. juni 2017. Der bygges det  et kommende boligkompleks i 2 etasjer. Det ble tatt noen bilder som viser stålet som bedriften tegner. 

Isolert bjelke i vegg   Feste til strekkfisk   Sveiste bjelker til søyler
Bilde øverst til venstre viser en kledd bjelke like ved der vinduet skal stå. Bilde i midten viser et feste for strekkfisken som skal ta opp krefter fra balkongen når den monteres. Det er et fasadebilde til høyre som viser bjelkeløsning.


Feste for balkongen   Balkongfester   Feste for balkong rett utenfra
På bildene over vises veggfestene til balkongene som skal monteres.

Bjelkeløsning i taket    2. etasje med søyler, bjelker og diagonalkryss   Bolteløsning i taket
Under selve taket vises bolte- og bjelkeløsninger, jernet her vil bli innbygd i  takkonstruksjon og veggkonstruksjon.


 Diagonalkryss og trappesøyle   Diagonalkryss ved trapp   Trappeinnfestning
Bildene over viser innfestningsløsninger for trapp og diagonalkryss som er kledd med treverk. Diagonalkrysset vil bli inne i veggen mot trappa.

Tusen takk for at bildene som ble tatt på befaringen i Hønefoss under byggeprossesen kunne publiseres på nettsidene til Ing Jan Erik Gauksrud AS.
Bildene er tatt av Grete Bilden.

Linken til vår samarbeidspartner i Mesterbygg Ringerike er:

www.mesterbygg-ringerike.no/

Mesterbygg Ringerike AS logo


cracker-1245584_960_720

Ing. Jan Erik Gauksrud AS er 5 år


De ansatte i bedriften feiret 5 års jubileet ved å ta en bedre lunsj i Jevnaker sentrum den 1. juni.


 De nye lokalene på samme sted som før tas i bruk


Lokalene ut mot gaten har nå blitt malt og pusset opp, de ansatte har tatt kontorene i bruk og har fått fine lyse arbeidsplasser. Flere muligheter for møtevirksomhet finnes nå i bygget.


 Montasjefasen på Greina BRL på Raufoss

 
Konstruktørene på Ing. Jan Erik Gauksrud AS tok en befaringsrunde for å se hva vi til daglig tegner på. På Greina BRL ble det tatt noen bilder.

Greina Brl januar 2017
På befaringen på bygget som skal bli til Greina BRL. Det var en januardag med lett snø i luften. Det var inspeksjon av bolteløsninger, betong og foreløpig gulv og tak. 
   

   Bolteløsning Greina Brl   Betongdekke settes på støtter og IPE bjelke
Bolteløsning på Greina BRL.
Betongdekke er lagt inn på bjelken og støttes under for å vente på betongstøping av gulv. Bildene over er tatt av Grete Bilden.


 Montasjefasen på Hvervenmoen 49 (HM 49)

 
Næringsparken på Hvervenmoen i Hønefoss. AKA selger og leier ut deler av bygget.
Ing. Jan Erik Gauksrud AS har stått for prosjekteringen på deler av bygget. Samarbeidspartner Næsset Mek. verksted AS har stått for bildene under.

 

HM-49 Taket   HM-49 TakbjelkeKrana løfter på plass bjelker og bjelkene tilpasses etter tegninger med bokstaver og numre på hver del.
     Sveiste og boltede bjelker på HM-49   HM-49 Innfestning i betong    
Montering av bjelker med sveiste eller boltede innfestninger.
Til høyre over vises en bjelke som er innfestning i betongveggen. 
  

HM-49 Ny bjelke plasseres  HM-49 Utsikt fra arbeidsplassen
Ny bjelke kommer inn fra krana for å plasseres. Utsikten fra arbeidsplassen kan være flott, på befaringsdagen var det overskyet.

HM-49 Neste trinn venter
 Neste trinn med isolering og treverk står klart.


 Vi takker for at vi får lov til å bruke bildene fra Trond R. Næsset som er prosjektleder hos Næsset mek. verksted AS. Link til samarbeidspartneren: naessetmek.no/
Næsset logo      Næsset Sertifisering

Logo
Samarbeidspartnere:
bomekan_logo samarbeidspartner
 
Mesterbygg Ringerike AS logo
Næsset logo